• Saturday ، 16 December 2017 شنبه ، 25 آذر 1396
  • 03145243352

مدارک سفارت یونان

مدارک مورد نیاز سفارت یونان

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

1)اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف( مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود. ب( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. ج( نداشتن مهر ورود و خروج قبرس ترک.

2) 6قطعه عکس رنگی 4*6رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3 ) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی.

الف( حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی میباشد.

* در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.

ب( سپرده های بانکی: قابل ذکر است گواهی حساب باید فارسی باشد ) حتی ارقام ( به همراه مهر شعبه، 2 امضاء، کد افراد امضاء کننده ) 2 نفر

از افراد که حق امضاء دارند ( و تاییدیه اداره امور بینالملل و مهر بینالملل بانک.

* ضمناً گواهی حساب یا سپرده از مؤسسه های مالی و اعتباری قابل قبول نمیباشد.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر  500/000/000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6)اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف( پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

ب( وکلا: پروانه وکالت.

ج( مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه

مرخصی، آخرین لیست بیمه.

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

د( بازنشسته ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

ه( مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و( در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز( دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ) اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار (.

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

1( ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانمهای خانهدار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از

بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

و در یک نسخه ارائه شود. A * لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگة 4

logo-samandehi