• Wednesday ، 18 October 2017 چهارشنبه ، 26 مهر 1396
  • 03145243352

27 مهر 1394 - 14:01
مدارک سفارت ایتالیا

سفارت ایتالیا

  اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده)

- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)

- فتوكپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن،

به علاوه یكسری فتوكپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.

- تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل)

2قطعه عكس 5/3 ×5/4 رنگی،  زمینه سفید و كاملاً  از رو به رو بدون عینك و جدید .

-  تر جمه انگلیسی شناسنامه از تمام  صفحات.

-  ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به كار،  روزنامه رسمی،  پروانه كسب، پروانه مطب و كارت نظام پزشكی مسافر.

* در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.

همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شركت

*   كسانی كه فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.

* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به كار همسر الزامی است.

- برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

- برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حكم بازنشستگی و  كارت بازنشستگی و  آخرین فیش حقوقی الزامی است.

- پرینت  انگلیسی حساب جاری بانكی 3 ماه گذشته  با مهر و امضاء (توسط بانك).

-ترجمه انگلیسی سند مالكیت به نام مسافر (تمام صفحات)

ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال  با مهر و تائید دادگستر ی و وزارت امور خارجه..

- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.

- ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

logo-samandehi