• Wednesday ، 18 October 2017 چهارشنبه ، 26 مهر 1396
  • 03145243352

27 مهر 1394 - 14:49
مدارک سفارت فرانسه

سفارت فرانسه

اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور امضاء شده.

- اصل گذرنامه باطل شده(در صورت وجود).

گذرنامه و ويزاهاي 3 سال گذشته از جمله ويزاهاي شنگن، آمريكا، كانادا، استراليا، .. - - فتوكپي از صفحات 2تا 9

- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.

- تكميل فرم مشخصات فردي به طور كامل

3قطعه عكس رنگي5/4*5/3، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو فاصله فوقاني سر تا چانه 32 ميليمتر بايد باشد

- فتوكپي از تمام صفحات شناسنامه.

گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب به نام مسافرو ليست بيمه كاركنان.

* در گواهي اشتغال به كار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد، سابقه و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذكر شده باشد

(همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافر بر روي سر برگ شركت)

* براي خانم هاي خانه دار گواهي اشتغال به كار همسر الزامي است.

براي افراد محصل، گواهي اشتغال به تحصيل ،كارت دانشجوئي، مدارك شغلي ومالي والدين يا همسر الزامي است.

- براي افراد بازنشسته، حكم بازنشستگي، كارت بازنشستگي، دفترچه بيمه وآخرين فيش حقوقي الزامي است.

- پرينت حساب جاري بانكي 3 ماه گذشته شخصي و مربوط به شركت با مهر و امضاء. توسط بانك.

- فتوكپي سند مالكيت به نام مسافر تمام صفحات

ترجمه رضايت نامه محضري اجازه پدر براي فرزندان زير 18 سال متقاضي ويزا (همراه مادر) با تائيد وزارت امور خارجه.

*** با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور ، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از شما مدارك

ديگري نيز درخواست نمايد.

ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

logo-samandehi