• Wednesday ، 18 October 2017 چهارشنبه ، 26 مهر 1396
  • 03145243352

27 مهر 1394 - 16:50
مدارک سفارت هندوستان

سفارت هندوستان

اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده

هر مسافر باید گذرنامه ی جداگانه داشته باشد.

فتوكپی از صفحات مشخصات گذرنامه.              

 تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل).

2 قطعه عكس 4×6 رنگی، زمینه سفید و كاملاً از رو به رو.

فتوكپی شناسنامه از صفحات 1 و2 و3.

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

logo-samandehi