• Saturday ، 16 December 2017 شنبه ، 25 آذر 1396
  • 03145243352

27 مهر 1394 - 17:07
مدارک سفارت استرالیا

سفارت استرالیا

اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور‌ امضاء شده

- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)و فتوکپي گذرنامه از صفحات 1- 9 و ويزاهاي کشورهاي اروپايي، آمريکا، استراليا،  کانادا، ... در 5 سال گذشته.

   * به علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.

- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.

- تکميل فرم مشخصات فردي به طور کامل

* ذکرنام ونام خانوادگي و سن همسر، فرزندان، پدر،مادر،خواهر و برادران در فرم مشخصات فردي الزامي است.

- 2 قطعه عکس 4×6 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.

- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي شناسنامه مسافر و همراهان با ﺗﺄييد دادگستري.

- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، گواهي اشتغال به تحصيل، گواهي بازنشستگي با ﺗﺄييد دادگستري.

در گواهي اشتغال به کار و گواهي اشتغال به تحصيل حتما بايد نام و سمت مسافر و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد.     

- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي پرينت حساب بانکي 6 ماهه گذشته مسافر با ﺗﺄييد دادگستري.

- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي اسناد ملکي با ﺗﺄييد دادگستري.

- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

logo-samandehi